Hva sier kundene om oss

 

 

Eva K Øvstegård, Ekeberg

 

"For meg er AktivBootCamp tøff trening med optimal miks av kondis og styrke. Og jeg elsker det! De dyktige trenerne er både kreative og inspirerende. Etter flere år på AktivBootCamp har jeg enda til gode å oppleve to like økter. Det å kunne trene ute hele året ser jeg på som en ekstra bonus - herlig, uansett vær! Følelsen etter endt økt er ubeskrivelig - og samme hvor sliten man blir gleder man seg ALLTID til neste trening!" 

 

 

 

Karl Johan, Oslo

 

"Startet opp på første Bootcamp trening på Ekeberg for ca 4 år siden. Søkte på nett etter alternative treningsmuligheter etter å ha trent og spilt handball og volleyball innendørs. Første runde trente eg i 4-5 måneder og fant da ut at dette kunne eg klare å gjennomføre på egenhånd. Etter å ha prøvd på egenhånd ett års tid, uten å lykkes, var veien kort tilbake til organisert trening gjennom Aktiv Bootcamp. Har nå trent i snart 2 år, to treninger i uken. Og kommer til å holde på med dette så lenge som mulig.

 Gode varierte treninger der hele kroppen får gjennomgå. Treningen er variert. Ikke en trening er lik. Blir presentert for nye øvelser veldig ofte, noe som resulterer i stive muskler eg ikke visste eg hadde. Dyktige hyggelige trenere, som presser oss med ett smil om munn. Veldig sosial trening da vi er flere som trener sammen og etter hvert blir kjent med hverandre. Vi er ute i all slags vær bare temperatur er over minus 10 J. Gru-gleder meg til hver trening for eg veit det blir hardt og tungt. Fantastisk følelse når treningen er over. Man kjenner man har trent!

 Anbefaler trening med Activ Bootcamp på det varmeste for alle"

 

 

 

 

Ingunn, Oslo

 

"Jeg har trent AktivBootCamp i 6 år og er veldig fornøyd .

Det er allsidig og god trening, både kondisjon og styrke. Jeg hadde problemer med ryggen tidligere, men det har jeg ikke lenger Og ikke minst er det deilig å trene ute."

 

 

 

Christine, Oslo


"AktivBootCamp er utrolig moro, utrolig utfordrende og en perfekt start på dagen.

AktivBootCamp er et kinderegg av et treningskonsept: man blir sterkere, får bedre utholdenhet og utfordres hele tiden til å yte litt ekstra.

Lite slår følelsen av å se sola stå opp over St.hanshaugen, å oppleve byen våkne til live samtidig som en selv presser seg til det ytterste - før man drar hjem til morgenkaffen og dagen kan starte"

 

 

Karina, Lørenskog

"Etter mange år med SATS og jogging i skogen, trodde jeg at jeg var ferdig med gruppetrening for godt. Men det var før jeg prøvde meg på AktivBootcamp. Makan til effektiv trening skal man lete lenge etter. Dessuten er det moro samtidig som man blir utfordret og pushet mye lenger enn man klarer alene!"

 

 

Karsten, Oslo

 

"Jeg har trent AktivBootCamp i mange år nå og det er deilig å trene ute i friluft i tillegg til at det passer meg perfekt å være ferdig med trening før jeg går på jobb. Men til syvende og sist er grunnen til at jeg i flere år har stått opp en time tidligere enn jeg må, i sol, regn til og med snøvær, at treningen virker og gir gode resultater."

 

 

 

 

 

Terje, Oslo
 

"Med AktivBootCamp får jeg kombinert styrke og kondisjon i en og samme trening.

Her får deltakere på ulike nivåer muligheten til å yte maksimalt i sammen.

Konseptet rundt AktivBootCamp gjør at du yter mye mer enn du ville gjort ved å trene alene."

 

 

 

 

Anne Lindeng Larsen, Oslo

 

"Utendørs AktivBootCamp er perfekt for meg som har en innendørs kontorjobb. Det å trene i frisk luft gir ekstra energi og den varierte treningen gjør meg sterk i hele kroppen. Instruktørene er dyktige og det er alltid god stemning på treningene. Anbefales!"

 

 

 

 

Anne, Kjelsås
 

"Vi er en gruppe med damer som har hatt privat bootcamp gruppe en gang i uken i snart 2 år.

Dette er en treningsform som vi er strålende fornøyd med. Vi trener i vårt lokalmiljø, ute i frisk luft og får en meget god treningstime. Det er utrolig dyktige instruktører, ingen av timene er like og  vi får meget god guding i forhold til å gjennomføre øvelsene riktig. Dersom noen har ulike skader/plager guides det alltid om riktige øvelser i forhold til dette.

Ved at vi er en privat gruppe er det også for oss en god sosial arena."

 

 

 

 

 

Kathrine, Oslo

 

 

"Jeg har trent AktivBootcamp i 3 år, og kommer nok ikke til å gå inn på et treningssenter igjen.

Det å trene ute gir meg ekstra energi og god avkobling til en ellers travel hverdag.

Det er stor variasjon på timene, så man blir aldri lei. Det er hardt, men gøy og man kommer raskt i form.

Det er også alltid en god kombinasjon av intervall og styrketrening. Kan virkelig anbefales"

 

 

 

 

Birgitte, Oslo

 

"AktivBootcamp er effektiv og hard trening som gjør at man kan komme i god form med noen få intense økter per uke. Man får trent hele kroppen med god veiledning fra trenerne,er ute i frisk luft og det er sosialt å trene sammen med andre. Når man trener i en gruppe presser man seg også litt ekstra som gjør at fremgangen kommer fortere"

 

 

 

 

 

Trine Charlotte Høgås, Oslo

 

"AktivBootCamp er utrolig effektiv trening. I en ellers travel hverdag føles det fantastisk å få trent hele kroppen i løpet av en time. Treneren passer på at hver enkelt gir det man har - så selv om man er en gruppe er det nesten som å ha en egen PT"

 

 

 

 

 

Kaja, Oslo

 

"Jeg har vært med på AktivBootCamp i mange år, og blir aldri lei :-) Det er fantastisk å starte dagen med en knallhard treningsøkt, og det beste er at man er ute og får frisk luft samtidig. Etter endt time er jeg alltid utslitt (!!), fornøyd med meg selv, og overrasket over hvilken bra progresjon jeg har"

 
 
 

Jannicke Isachsen, Oslo

 

"Det beste med AktivBootCamp er at man kommer seg opp og ut på trening tidlig om morgenen. Selv om det kan være tøft å komme i gang så tidlig på morgenen, er det en helt fantastisk følelse når man kl. 8 er ferdig trent og tusler hjem. Selve treningen er hard, men variert. Det er særlig fokus på intervall og styrketrening (sirkel). Jeg har fått veldig godt utbytte av denne formen for trening, og det er særlig artig når man merker klare fremskritt på formen"